Ken je dat gevoel ook? Het moment is er eindelijk, je knieën zijn nog aan het na beven, de adrenaline giert door jouw lichaam, je wilt het liefst meteen jouw smartphone bovenhalen en op alle social media kanalen die je hebt het uitschreeuwen. JOUW moment is aangebroken!!! Het lijkt even of ik mijzelf in het midden van een stadium bevind, alle spotlight zijn op mij gericht en iedereen begint te juichen en te applaudisseren. Ik kan mij net bedwingen om geen buiging te maken.

Al weken was ik aan het proberen, soms met de nodige frustraties van mijn collega’s of die mensen die langs mij kwamen toen ik bezig was. Maar ik gaf het niet op, ik bleef oefenen. Want hé die pratende hond & zijn baasje hebben mij in mijn jeugd geleerd “repeteren, repeteren wie zijn best doet zal het leren” -sorry iedereen die nu met dit liedje in zijn hoofd zit voor een hele dag- dus ik luisterde naar het kind in mij.

En ja hoor vorige week vrijdag was het moment daar eindelijk! Al stappend naar de waterautomaat was ik terug aan het oefenen, het universum stond even stil en heeft mij dus het perfecte moment gegeven. Het ging volledig volgens plan MAAR natuurlijk komt mijn goede vriend Murphy dan tevoorschijn en was er helemaal niemand aanwezig die het wonderlijke moment heeft kunnen beschouwen. Geen collega’s neen hoor, die zaten allemaal met een dikke luie kont achter hun pc’s te gamen met zonnestraal op hun gezicht en was ik op bureau om toch het fort toch stand te houden. En helaas ben ik nog niet zo geeky dat ik hele dagen een GoPro draag en ja je kan het raden, ik vertelde mijn collega’s dat het eindelijk was gelukt en niemand gelooft mij. Dus kan ik nu even potje janken achter mijn laptop.

Dus ik deel het met jullie. Het is mij eindelijk gelukt mijn dop op mijn drinkfles te zetten zonder de dop aan te raken YEEEEEEY!!

IMG_6370
de fles in kwestie