Disclaimer

Copyright

Indien je bepaalde blogposts of passages van mij wilt gebruiken is dat toegelaten en op eigen verantwoording. Wel vraag ik om te verwijzen naar mijn blog of het artikel in kwestie.
Alle foto`s op mijn blog heb ik zelf gemaakt of heb ik toestemming voor om te plaatsen.

Indien je van mening bent dat teksten, afbeeldingen en logo’s, of namen en merken, die gebruikt en vertoond worden op deze website, eigendom zijn van jouw of van jouw bedrijf terwijl dit niet zo of onjuist is vermeldt, stuur mij dan een reactie zodat ik dit kan aanpassen.

Privacy

Jouw contactgegevens worden niet doorgegeven aan andere bedrijven of personen. Ik ben niet verantwoordelijk voor de privacy praktijken van adverteerders of mensen die reageren op mijn blog.

Samenwerkingen

Soms werk ik samen met bedrijven en krijg ik producten toegestuurd om een artikel over te schrijven. Ook een gesponsorde samenwerking is mogelijk. Dit zal altijd vermeld staan in de blogpost zelf en dit ik zal altijd eerlijk mijn mening geven.

Voor de bedrijven die willen samenwerken

Indien ik een product opgestuurd krijgt dat beschadigd is of waarvan ik niet tevreden ben dan heb ik het recht om er niet over te schrijven.

Perspakketten die vrijwillig zijn opgestuurd door een bedrijf zonder mijn medeweten hebben geen garantie dat erover wordt geschreven op mijn blog. Natuurlijk probeer ik dat zoveel mogelijk te doen, maar misschien is het pakje niet relevant voor mijn blog op dat moment.