We zijn niet allemaal veel te dikke mannen met spiderman t-shirts, die notabene nog vol hangt met kruimels of andere etenswaren. Zichzelf hijsend in een veel te kleine bureaustoel waardoor de wielen eronder even kreunen terwijl hij zijn oversized headset opzet en verder gaat gamen in zijn donkere kamer die vol met rotzooi ligt. Deze persoon gaat nooit verder dan de koelkast of het kleinste kamertje om daarna terug te waggelen naar zijn superuitgeruste bureaustoel. Ok wie had nu het beeld van comic book guy van the simpsons in zijn hoofd?

Ik ben een vrouw, met klein beetje overgewicht waarmee ik wel perfect in mijn bureaustoel pas. Ik heb geen t-shirts van spiderman maar wel een paar van mijn groot fandom. Maar nooit met kruimels of etenswaren toch niet als ik mij buitenhuis begeef. Of ik moet ze echt niet gezien hebben op mijn weg naar buiten. Ook heb ik geen saaie headset maar gewoon paar gepimpte oortjes. Ik heb een sociaal leven of zou toch zeker moeten met 2 kids. Deze zorgen wel ervoor dat mijn huis ook vol met rotzooi ligt, maar hé er is wel natuurlijke lichtinval.

Maar waarom ben ik dan een geek? Ik werk al sinds 2009 in de ICT-sector. Op zich niet zo bijzonder als vrouw, wel dat ik in tegenstelling tot andere vrouwen niet kies voor leidinggevende functie maar technische wil verder groeien. Ik zit in een team met alleen maar mannen en het lukt mij bijzonder goed om mijn mannetje te staan daarin.

Door mijn job test ik graag ook dingen uit, dagelijks worden er allerlei tips & tricks op ons afgestuurd. Door de krant, facebook, twitter en alle andere kanalen. Wel ik ben de persoon die deze tips & tricks uittest, want ik wil weten of het wel echt zo is. Natuurlijk gaan deze ook over het dag dagelijks leven.

Nu voor de rest ben ik op & top vrouwelijk en probeer ik zoveel mogelijk creatief bezig te zijn zonder computer in mijn dagelijkse leven. Want hé ik zit al genoeg achter de computer vaak genoeg. Maar meestal moet ik toegeven staat er wel een serie op de achtergrond want hé anders zou ik afkickverschijnsels krijgen :p.

Wat is jullie beeld van een Geek?

Volgen jullie mij al op social media? Follow my blog with BloglovinInstagram Facebook