Ik wil graag beginnen met een nieuwe rubriek, namelijk de geeky mom op deze wereld even in de aandacht brengen. Want soms vinden we niet altijd ons plaatstje te vinden, maar hier hebben al deze prachtige mama’s een echt plaatsje. Ik ga het goede voorbeeld zijn en de spits afbijten. Ik heb dus even mijzelf geïnterviewd.

Waarom verdien je de stempel Geeky Mom?

Eigenlijk ben ik geeky op meerdere vlakken, eerst en vooral werk ik in de IT-wereld en dit ook in een technische functie. Een computer heeft voor mij geen geheimen. Ik ben verzot op marvel en dc comics, ook volg ik meerdere sci-fi tv series. In ons huisje vind je meerdere fandom zowel in het interieur als in onze kledij. En om af te sluiten, ik speel wekelijks World of Warcraft en kan er helemaal in opgaan :).

Hoe reflecteert jouw geeky mom kantje zich in de opvoeding?

Gooh Tristan had al de volledige star wars knuffelcollectie nog voordat hij geboren was. Zijn zwempakje is een batman kostuumpje ofwel captain america outfitje. Emma weet perfect wie spiderman, the hulk, iron man,.. zijn. Ook heeft Emma verschillende funko popjes op haar kamer. Bij Emma wil ik ook starten met de beginsels van programmeren. Ik geef éénmaal per maand sowieso les aan kinderen.

Wie is jouw favoriete fictieve persoon?

Harley Quinn, ik ben gewoon helemaal gek van Harley Quinn en al zeker van hoe ze gespeeld wordt in suicide squad. Waarom? Goooh, haar mentaliteit gewoon. Ik doe mijn ding en iedereen denkt er het zijne maar van en toch met een vrouwelijke touch allemaal.

Welke games speel je allemaal? Probeer anderen te overtuigen.

Eigenlijk speel ik maar één spel nl. World of warcraft, natuurlijk komen voor dit spel wel om de zoveel jaar uitbreidingen uit. WOW is een MMORPG met andere worden een online multi player spel. Je kiest een personage en komt in de fictieve wereld en kan dus communiceren met alle andere mensen die het spel spelen. Je moet ook voor bepaalde opdrachten samenwerken met andere personen. Natuurlijk speelt G. het ook dus vaak spelen we samen met elkaar want samen levelen is toch zoveel leuker. Ook is het een spel dat je eigenlijk nooit kan uitspelen :).

Heb je fandom? Welke is jouw favoriet?

Oh ja hoor we hebben statues van superhelden, assasins creed en ook tinkerbell 🙂
Mijn ultieme favoriet, goh is moeilijk want heb er eentje in bestelling dat zeker en vast één van mijn favorieten zal worden. Maar momenteel is het eigenlijk wel één van mijn limited editions van tinkerbell
Geeky Mom
En deze heb ik momenteel in bestelling 🙂
Geeky Mom

Heb je geeky hobby’s?

Goh ik gebruik geeky stoffen in de kledij die ik naai voor de kleintjes alsook hou ik ervan om geeky taarten te maken. Zo ben ik nog steeds SUPERTROTS op Tristan zijn avengers taart dat ik had gemaakt voor zijn eerste verjaardag. En natuurlijk ook het gamen.

Geeky