Een echte geek heeft natuurlijk de nodige tech gadgets nodig. Sommige heb je omdat je echt niet zonder kan en het jouw leven zoveel makkelijker maakt, andere heb je gewoon puur omdat je ze wou. Nou eigenlijk valt het bijmij al bij al heel goed mee vind ik. Ik heb een paar gadgets die ik eigenlijk heel veel gebruik. Natuurlijk heb ik er ook een paar op mijn wenslijstje staan, misschien bestel ik ze volgende maand of misschien komen ze er nooit.

Misschien kennen jullie ze allemaal of misschien kennen jullie er helemaal geen dat betwijfel ik echt wel ten zeerste, nou ik deel graag mijn lijstje met jullie.

Tech gadgets reeds al in mijn bezit:

Iphone: IEDEREEN kent deze! Waarom iphone? Nou ik vind het gewoon prettig werken en doet wat ik ervan verwacht en ja de batterij kan beter maar dat hebben heel veel smartphones.

tech gadgets 3
Bron: tumblr

Chromecast: eerlijk ik kan niet zonder! Maar wat is het juist? Het is eigenlijk een apparaatje dat er makkelijk voor zorgt dat je alles wat je op jouw pc afspeelt kan laten zien op de tv. Ook kan je bijvoorbeeld volledig uw scherm delen zodat volledig jouw computerscherm op de tv staat en dit kan allemaal draadloos. Ik gebruik het eigenlijk gewoon vaak om bijvoorbeeld samson & gert afleveringen die op youtube staan te laten afspelen op de tv voor de kinderen.

Macbook Pro: My baby!! Ik heb ervoor moeten vechten maar ik wou hem en eerlijk ik heb hem ook nodig. De software die ik draai voor het werk heeft gewoon een krachtige laptop nodig en als ik dan moet kiezen voor windows of OS X is de keuze snel gemaakt :).

Adapter voor scherm: Enig nadeel aan de macbook is dat deze geen vga aansluiting heeft. Meeste schermen die je krijgt hebben standaard een vga kabel dat blauw vierkant achtig blokje aan uiteinde van uw kabel. Ofwel ga je kijken achter een hdmi kabel maar is telkens zo’n gedoe omdat achteraan het scherm aan te sluiten ofwel heb je een kleine adapter dat de vga aansluiting omzet naar firewire. Ik heb dus voor het tweede gekozen aangezien ik geen vaste plaats heb.

Tech Gadgets
Bron: ctv

Airport Time Capsule: Dit is eigenlijk een vierkant langwerpige blok dat meerdere functies heeft. Eerst en vooral fungeert het als router voor jouw draadloos netwerk, ten tweede kan je jouw printer en andere usb apparaten erop aansluiten zodat je bijvoorbeeld draadloos kunt printen en ten derde is het ook een harde schijf. Harde schijf van laptop is bijna vol? Geen probleem draadloos even wat bestanden op de harde schijf zetten en wat plaats vrij maken, dit gaat allemaal heel simpel met dit leuke gadget.

Fitbit one: Iedereen kent ook fitbit nu wel al. Ik was benieuwd ernaar en heb mij gewoon de simpele versie aangekocht. Ik ben er tevreden van, het doet wat het moet :).

Powerbank: Dankzij pokemon Go kon je ze overal vinden, maar het is ook gewoon handig om te hebben. Ik heb vaak nog vergaderingen op het hoofdkantoor na een werkdag bij klant. Kan ik dan gewoon leuk mijn iphone al opladen dmv de powerbank.

Tolino shine 2: Ik heb het heel lang uitgesteld. Maar ben er uiteindelijk dan wel voor bezweken nl de e-reader. Vooral de achtergrondverlichting is zalig!!

Harmon Kardon sound sticks: Thuis als ik muziek opzet dan wil ik gewoon meebrullen! En dat gaat met deze boxen :).

Tech gadgets 2
Bron: com389s15

Gadgets die al weg zijn

:
iWatch: Neen de iWatch was echt mijn ding niet. Nu ik draag eigenlijk ook gewoon amper een horloge dus dit zal ook niet aan geholpen hebben. Maar denk na een maandje ofzo elke dag te dragen heb ik de beslissing genomen om een ander baasje ervoor te zoeken :).

Gadgets die ik nog heel graag wil

Magic trackpad: de trackpad van jouw macbook maar dan draadloos en groter. Ik ben de trackpad nu al zo gewoon dat ik er liever mee werk dan met een externe muis. Dus geef mij maar trackpad in het groot :).

Rain Design mStand MacBook Standaard: Eigenlijk gewoon een verhoogje om mijn macbook op te zetten. Niet meer en niet minder dan dat :).

Sphero BB-8 Droid Star Wars: Ach gewoon een tof hebbeding! Een robot dat je kan besturen met je smartphone en die helemaal lijkt zoals BB-8.

Tech gadgets 4
Bron: keywordsking

mooie kwalitatieve draadloze headset: Luisteren naar mijn spotifylijst op het werk doe ik graag in stijl en graag ook soundproof.

Eigenlijk valt het lijstje wat ik wil eigenlijk nog wel mee :). Maar ja wat komt er nog allemaal op ons af natuurlijk. Technologie staat nooit stil, denk maar aan de virtual reality dat er allemaal aankomt.

Welke gadgets zou jij nog willen? En zonder welke kan jij absoluut niets en zullen het wat moeilijker maken smartphone of laptop tellen niet mee? :D.