Hij stond al tijdje op de kalender en normaal gezien mocht ik naar de avant-premiere maar helaas is dit niet kunnen doorgaan want Tristan werd ziek. Nou dan maar de film even wat later in de cinemazaal gaan bekijken. De zaal was gevuld met een jonger publiek -kan liggen aan het feit dat we in het begin van herfstvakantie zijn gegaan en de voorstelling van 19u30- als ook meer gevuld met dames dan wat vroeger het feit was. Dat dit komt door het nieuwe kapsel van Chris Hemsworth laat ik in het midden.

Ok nu over de film Thor : Ragnarok, ragna wat? Neen het is niet een nieuwe bijnaam voor Thor en ook geen nieuwe vijand. Wel is Ragnarok de vernieling van Asgard.

Wat wisten we al over Thor Ragnarok?

Thor is gevangen genomen aan de andere kant van het universum zonder zijn befaamde hamer. Hij bevind zichzelf in een race tegen de tijd om terug te keren naar Asgard en Ragnarok te stoppen. Maar om te ontsnappen moet hij een waar gladiatorengevecht overleven tegen zijn mede Avenger teamlid: de Incredible Hulk. In Asgard wacht een nieuwe vijand op hem namelijk Hela. Dit kwamen we te weten door de verschillende trailers die we konden bekijken via de Marvel facebookpagina.

Wat vonden we uiteindelijk van de film?

Het verhaal is beter dan de trailer doet uitschijnen, er zitten paar mooie plots in. Ik ga natuurlijk niet teveel vertellen hierover want wil geen spoilers geven.
De regisseur Waititi heeft ervoor gezorgd dat dit toch een van de meest grappige Marvel film tot nu toe is. En ja we rekenen Guardians of the Galaxy hier ook bij. Laat ons eerlijk Thor the Dark World was het toch echt niet, dus ik had beetje schrik als ik de film ging zien. Nou ze hebben de misser van hun tweede Thor film wel volledig rechtgezet.
Review Thor Ragnarok Korg
Waititi zelf geeft ook zijn stem aan één van mijn nieuwe favoriete personages.
Namelijk Korg, een badass-strijder gemaakt van graniet bemoeit een opstand die mislukt door gebrek aan pamfletten. De gevechtscenes zijn minder e maar ik vind ze wel beter. Je geniet er volledig van, wat ik vroeger minder had. Ook hebben we terug het plezier om Thor en Loki samen aan het werken te zien.

Conclussie over Thor : Ragnarok

Het is een Marvel film dat je met veel plezier kan bekijken. Niet vergelijkbaar met de andere Thor films, maar dit is zeker niet negatief. De regisseur Waititi heeft onze een nieuwe geeky verve gegeven waarvan we niet volledig wisten dat deze nodig was.

En kleine side-note, er zijn 2 after credits na de film. De laatste laat wel tijdje op zich wachten

 

Gaan jullie Thor : Ragnarok gaan kijken?