De zomerperiode komt eraan, veel gezinnen gaan op reis, doen uitstapjes naar de zee. Natuurlijk is het op de bestemming lekker druk. En kinderen genieten van deze periode ze zijn vrolijk en zich van geen kwaad bewust. Ook al hou je ze goed in de gaten, de nachtmerrie van iedere ouder is dat je jouw kindje kwijt raakt op het strand, in de winkel.. Ik heb het gelukkig nog niet meegemaakt, wel dat ik ze niet direct zag en ja mijn hart stond toen letterlijk stil gewoon. Daarom koop ik elke zomer wegloopbandjes, je kent ze wel die plastieken of rubberen felgekleurde exemplaren. Ja sorry het uiterlijk is allesbehalve mijn ding. Ook moest ik er soms meerdere aankopen want de kinderen slagen er al snel in om deze te openen.

Atelier Feryn

WegloopbandjesToen zag ik de bandjes van Atelier Feryn! Nou ik was direct verkocht en had al snel twee exemplaren besteld.
De zussen Feryn zijn samen een familiebedrijf begonnen, namelijk Atelier Feryn. Ze maken de meeste prachtige ledercreaties. Echt die handtassen! Er staan er toch paar op mijn lijstje om voor te sparen. Maar nu maken ze dus ook prachtige lederarmbandjes voor kinderen. Mira is zelf mama van 3 prachtige kinderen die ook beschikken over een goede portie energie. Dus ze had de naambandjes al uitvoerig getest. Ikzelf ben trouwens grote fan van haar blog, zeker eens kijkje nemen.

De wegloopbandjes van Atelier Feryn

wegloopbandjes 1De wegloopbandjes zijn lederen bandjes met de naam van jouw oogappel met één of twee telefoonnummers erbij. Ze zijn zo mooi en ook tikkeltje stoer. We hebben er al heel wat complimentjes over gehad en het nichtje heeft er ook al ééntje cadeau gekregen van ons. De kinderen mogen ermee in bad gaan, zwemmen en ook slapen. Er is geen slotje meer aanwezig, maar wel een mooie knoop. Door deze knoop krijgt natuurlijk onze jongste telg dit niet zomaar open dus ideaal voor ons. Het bandje is goed verstelbaar, zowel bij Emma (bijna 7jaar) als bij Tristan (2 jaar).

Personaliseer jouw naambandjes


De naambandjes zijn verkrijgbaar in 5 verschillende kleuren. Je kan kiezen voor een symbool naast de naam van jouw kleintje te plaatsen, alsook één ofwel twee telefoonnummers. En geef nu toe? Ze zijn toch prachtig gewoon!

Naambandjes onderhouden

wegloopbandjes 5

Hebben ze de test overleefd?

Ja! Heel simpel ja. We hebben de bandjes nu al iets meer dan een maand en we zijn nog steeds grote fans. De kinderen zijn er al mee gaan zwemmen, al ontelbaar keren ermee in bad gegaan en natuurlijk gaan slapen. Tristan heeft het eerste uurtje zitten trekken en doen om het naambandje uit te doen, maar het hangt nog steeds rond zijn schattige pols. En Emma is er helemaal verzot op want het is eindelijk geen plastiek of rubberen bandje maar een mooi lederbandje, als wilt ze er wel misschien wel nog diamantje op. Kwestie voor het diva gehalte iets op te krikken.

Kan je nu niet wachten om deze ook te bestellen? Klik dan snel hier.

Wegloopbandjes