In mijn vorig artikel ivm Machine Learning had ik het al over het Netflix algoritme. Maar natuurlijk heeft ook Google een paar mooie voorbeelden van wat er allemaal mogelijk is met Machine Learning. Ik heb sinds kort dankzij één ervan er heel wat uren plezier erop zitten.

Pedro Elias

Control Pedro 01

En deze heb ik leren kennen dankzij het nieuw programma van Pedro Elias. Eerlijk? Ik vind hem gewoon een geniale kerel. Ik was al fan van hem sinds Bloot en Speren. Daarna kwam hij terug op het groot scherm in Geubels en de idioten en dat kreeg zelfs een vervolg zonder Geubels, maar met dus enkel de idioten. En nu heeft hij zijn eigen programma namelijk Control Pedro. GOEDE zet Vier!!

Control Pedro

Control Pedro 02

Toen ik de voorstukjes zag, deed het mij wat denken aan Scheire en de schepping, niet zo raar natuurlijk. Pedro Elias heeft achter de schermen meegewerkt aan Scheire en de Schepping. Nou het is een schitterend programma, samen met vier vrienden nemen ze jou op avontuur. Meer bepaald het wereldwijde web avontuur, ze delen leuke Instagram accounts; websites en nog veel meer.

Dit is natuurlijk nog steeds met Pedro Elias zijn eigen humor, ook de vier gekozen vrienden zijn tot nu toe altijd heel geschikt geweest. Ik kan eigenlijk niet echt negatief over het programma zijn. Het is gewoon mijn ding: internet + droge humor + nutteloze websites :D.

Quick Draw

Control Pedro 03

Zoals ik al zei hebben ze in hun aflevering ook bepaalde Google spelletje getoond, namelijk QuickDraw. Je krijgt een voorwerp dat je moet tekenen en 20 seconden om het te tekenen. Binnen deze 20 seconden moet de computer raden wat je aan het tekenen bent. Nou ik heb even het voorbeeld gegeven en wat vinden jullie van mijn prachtige tafel :D.

Benieuwd naar wat allemaal nog aan bod kwam tijdens Control Pedro? Je kan de afleveringen bekijken op de website van Vier. De nieuwe aflevering kan je natuurlijk bekijken donderdag om 21u30 op vier.

Welke Belgische lezers van mij kennen Control Pedro of uberhaupt Pedro Elias?