Als je voor geboorte van Tristan had gevraagd welke billendoekjes ik de beste vond, resoluut had ik geantwoord pampers sensitive. En who can blame me? In het ziekenhuis staat er steevast een doosje klaar voor jullie. De toverbox in de living maakt ook altijd reclame voor het merk. Ik heb ze ook jarenlang gebruikt bij Emma.

Dus toen Tristan geboren was, gingen we naar huis met bekende doos van pamper doekjes. De eerste maanden ging alles goed, maar toen we vaste voeding rond 6maand introduceerde kreeg Tristan heel veel last van zijn darmen. Waardoor we verscheidene keren bij de dokter waren voor onze kleine man te verhelpen van de pijn. Telkens ging de kleine man met de billen bloot en vroeg ik ook hulp voor zijn rode billetjes vaak. Soms was het enkel irritatie doordat het zo moeizaam ging, maar verscheidene keren was er ook sprake van een infectie.

Hierdoor ben ik mij gaan verdiepen in de producten die we allemaal dagelijks gebruiken als het gaat over het verzorgen van onze kleine schatten. De pamperdoekjes vlogen de deur uit en we gingen resoluut voor cheeky wipes. Alleen zijn deze niet echt handig als je op verplaatsing was, ik wou ook hiervoor een goed alternatief. Ik kwam uit op de website van BlaBloom, zij hebben en uitermatig groot aanbod van ecologische verzorgingsproducten. Ik heb gekozen voor de Jackson Reece Herbal babydoekjes, we gebruiken ze nu al maandje en zijn er uitermate tevreden over. De doekjes bevatten verzachtende biologische Aloë Vera, tea tree olie en lavendel olie, ik zelf ben volledig fan van Aloë Vera en tea tree olie!

billendoekjes

Je mag ze doorspoelen in het toilet omdat ze ecologisch afbreekbaar zijn. Ze hebben geen overmatig geparfumeerde geur en blijven goed nat in de verpakking. Wat soms bij andere merken toch wat minder is. Ook vind ik de doekjes groter dan andere, waardoor het makkelijker is om toch niet “iets” op uw hand te krijgen. Tristan heeft sinds dat we de doekjes gebruiken geen enkele keer meer een infectie of nog maar rode billetjes gehad. Wij zijn helemaal overtuigd van dit product en deze mag dus blijven.

Wil je ook graag jezelf verdiepen in billendoekjes dan raad ik jullie het artikel aan van consumentenbond.