Om de zoveel maanden heb ik terug de helse opdracht om een lijst te maken vol met cadeautips voor Tristan en/of Emma. En ja hoor Emma is bijna jarig dus moet ik een lijst maken gevuld met cadeautips voor bijna 6 jarige meisjes. Je wilt er niet te veel opzetten, want hé je mag er niet te veel opzetten want je wilt ook niet dat je zaken die je uuuhm zoon of dochter amper wilt.

Kledij

Ach Emma is een echt meisje meisje en met een mooi kleedje maak je haar heel blij. En een jaar later weet ze nog steeds van wie ze het kleedje cadeau heeft gekregen. Helaas dit jaar vind ik niet echt mijn ding. Dit jurkje van H&M vind ik wel heel mooi, alleen vind het niet kunnen dat H&M online shop niet bancontact aanvaard & dat je niet gratis kan laten leveren in een H&M filiaal.
Cadeautips voor 6 jarige meisjes 1

Poppen

Emma is volledig in haar Barbie fase en doet ook niets liever dan ze omkleden, dus natuurlijk op het lijstje staat er kledij. Als ook een leuk moto voertuig en twee poppen, namelijk een Elza & Anna pop. Ze had er maar helaas zijn deze gesneuveld.
Cadeautips voor 6 jarige meisjes 2

Goocheldoos

Sinds Emma een goochelaar aan het werk heeft gezien op een verjaardagsfeestje wilt ze helemaal leren goochelen. Dus zaagt ze al maanden voor een echte goocheldoos.
Cadeautips voor 6 jarige meisjes 3

Houten speelgoed

Ok ik geef toe ik heb haar beetje lichtjes gepushed richting van houten speelgoed. Ik vind het gewoon duurzaam speelgoed. En Emma is veel bezig met muziek dus wat is beter dan een houten gitaar?
Cadeautips voor 6 jarige meisjes 4

Gezelschapspellen

Elk kind vind gezelschapspelletjes leuk, we hebben heel wat in de kast liggen maar toch schame on me vier op een rij ontbreekt nog. Maar hé hopelijk komt daar verandering in.
Cadeautips voor 6 jarige meisjes 5

Boekentas

Emma gaat volgend jaar naar het eerste leerjaar, dus zijn we op zoek gegaan naar een degelijke boekentas. Nou ik ben helemaal in love met dit exemplaar, moet het wel nog in de winkel gaan bekijken wel.
Cadeautips voor 6 jarige meisjes 6

Heb je al gehoord van wishlistr? Ik vind het ideaal om het lijstje op te maken en andere kunnen dan aanduiden wat zij willen kopen.