Nou nou ik was net even mee aan het kijken met mijn mama en bedacht mij opeens hééé, jullie kennen ons niet? Ja over mijn mama kan je een “uitleg” lezen, maar wat over de kinderen? Nou mijn zus die mag eens zelf over haar vertellen, is een specialleke ;). Ik begrijp ze zelf nog niet helemaal!

Ik ben dus Tristan, ik ben geboren op 23 februari 2015 in Bonheiden. Momenteel ben ik dus een peuter met geheel mijn eigen karaktertje.

Ik & een konijntje
Ik & een konijntje

Ik hou ervan om in de keuken te zijn en met grote borstels en dweilen rond te sleuren. Ik heb ook een speelgoed borstel, maar is toch niet hetzelfde hé! Of ook gewoon om kasten uit te laden, zeker die van de tupperware potten. Oooooh ik ben gewoon VERZOT op die kast.

Verder hou ik er ook gewoon van om alles uit te laden. Ik heb zelf zowat mijn volgorde dat ik volg elke dag. De dag begin ik vroeg met de schoenenkast uit te laden, daarna ga ik eens kijken gaan kijken in de keuken. Als ik me echt goed voel zelfs ook even in de badkamer. MAAR daarna is het allerbelangrijkste speelgoed! Dus alle speelgoed laad ik uit en per speelgoedje speel ik er misschien wel eventjes mee of niet. Daarna als grote zus thuiskomt wil ik altijd eens kijken of ik haar boekentas niet kan uit laden. En daarna begin ik terug even aan de schoenenkast, want die heeft zichzelf gewoon terug gevuld :o.

Smash smash cake!!
Smash smash cake!!

Verder hou ik er ook van om crackers te stelen uit de voorraadkast of van die fruitzakjes! Of gewoon een lekker stuk fruit uit de schaal halen en helemaal op eten! Meestal komen dan ook even de katten naar mij toe. En dan kan ik even met hen spelen. Soms doen we alsof zij draken zijn en ik de ridder! Ga ik ten aanval met mijn zwaard, mama zegt altijd dat ik blij mag zijn. Dat de katten zo braaf zijn en niet terugvechten.

Nou ik heb nu al wat eerder wat verteld over mij. Misschien schrijf ik wel nog eens berichtje naar jullie. Maar eerst en vooral wil ik iets aan jullie vragen.

Stel jezelf eens even voor..