Zondagavond zagen we op Tristan zijn rug een blaasje staan. Niets aan de hand even ontsmet en moest het erger worden zouden we naar de huisarts gaan met hem. Nou maandagochtend waren er al wat meer blaasjes bijgekomen. Daar waren ze weer de ooh zo leuke windpokken, mijn kleine man was omgetoverd tot een omgekeerde paddenstoel. Een witte met rode stippen, dus vlug naar de apotheker gegaan voor het nodige en een extra fles perdolan voor moest hij koorts aanmaken.
Hulk vecht mee tegen de windpokken

Al bij al stelt hij het heel goed. Juist de blaasjes onder zijn haar en degene achter zijn oortjes spelen hem parte. Hij heeft nog geen koorts aangemaakt en het aantal van blaasjes valt heel goed mee – ofwel ben ik zo gewoon van de schokerende foto’s die ronddwalen op het internet – dus we mogen absoluut niet klagen. Natuurlijk wilt de kleine man wel meer mama aandacht en meer drinken bij mama dan gewoonlijk en mag mama zelf niet teveel bewegen. Dus wat doen we dan? Juist we gaan boven liggen in bed om liggend te voeden ofwel in de zetel. En laat op die momenten juist een onweerstaanbare drang bijmij boven komen. Ik beken, ik ben verslaafd. Meer bepaald SERIE verslaafd! Ik heb al zoveel serie’s gekeken en momenteel liggen veel serie’s helaas even stil, dus heb ik via Next Episode even gekeken naar de nieuwe series en een paar al eens uitgeprobeerd.

– The Odd-Couple: een zalige sitcom met Chandler Matthew Perry. Over twee gescheiden mannen die samen wonen, natuurlijk is het niet compleet als deze twee totaal verschillen qua karakter.
– Rosewood: een nieuwe crime serie, die draait rond Dr. Beaumont Rosewood Jr.een privé patholoog die vaak samenwerkt met de politie.
– Quantico: een thriller serie die gaat over Alex Parrish en haar FBI collega’s in opleiding en wat er gebeurt de maanden nadien als ze wordt verdacht van het plegen van een terroristische aanslag.

Ken jij deze series al? Welke nieuwe series vind jij de moeite waard?