Ik ben eindelijk in het trotse bezit van het Blogboek, ook voor deze post vond ik mijn idee bij Tales from the crib. Het leek mij wel leuk idee om zo meer over mijzelf te vertellen. Hoe is de stand van zaken bij mij op het moment

Lezen
Ik ben bezig in aan een boek van Eva Bronsveld, ‘Temperamentvolle kinderen’. Ik ben er nog maar net in begonnen maar al bij de eerste pagina had ik het gevoel van ja dat is de nagel op de kop slaan. Ik ben benieuwd welke tips en tricks ik ga kunnen gebruiken in dagelijkse leven.

9200000026145564

Druk bezig met
Werk.. Ik ben bezig met een nieuwe technologie te onderzoeken die in de opmars zit. We willen na het onderzoek bekijken of we ook deze technologie kunnen focussen en hierdoor ons expert gebied uitbreiden. Ook wil ik nog voor een extra certificaat gaan, zodat ik ten alle tijden kan bewijzen dat ik een bepaald programma beheers :).

Into
Fotografie, eindelijk terug eens de nikon van onder het stof gehaald en wil toch wel graag mij gaan verdiepen in de wondere wereld van fotografie. Dus als je goede tips en tricks online weet staan, geef mij de link maar. Ook ben ik bezig om een gezonde levensstijl voor mijzelf te creëeren want helaas is dit nu soms ver zoek.

Kijkt naar
Ik ben eindelijk terug begonnen aan Pretty Little liars, het heeft heel lang stil gelegen maar heb de draad terug opgenomen en terug de serie aan het volgen. Ik heb nog iets meer dan een maand voor het volgend seizoen begint dus heb wel nog even tijd :).

Genoten van
Een namiddagje knutselen met mijn kleine meid. Een mooi vaas gemaakt gevuld met mooie bloemen; fotokaders voor op haar kamer gepimpt en daarna nog wat mooie tekeningen gemaakt.