Ik schrijf u deze brief omdat ik me bedacht dat u afgewerkte auto’s grondiger moet testen. Dit gebeurt veel te weinig!! Bon niet erg, daarom heb ik het gedaan voor u en breng ik u graag verslag uit van mijn ervaring, met een auto door u gemaakt. Al bijna een volledig jaar en ik heb er al heel wat km opzitten ermee. Maar ok, daarvoor schrijf ik u niet. Hierbij mijn verslag:

In deze tijd kan je geen auto kopen zonder alle technische snufjes. Zeker als je veel tijd doorbrengt achter jouw stuur, zoals mij ja dan zijn ze toch wel onmisbaar. Toch sommige zeker, maar helaas niet allemaal en dat vind ik spijtig. Begrijp mij niet verkeerd meneer Opel want sommige van uw opties kan ik echt niet meer missen. Het is zelfs zo erg dat ik standaard eerste een paar knoppen druk, kabels insteek en dan pas mijn gordel aandoe en mijn auto start.

Mr Opel

Zoals mijn stuurverwarming en zetelverwarming zijn voor mij essentieel zeker in de ochtend. Dat deze al lekker warm zijn nog voor mijn verwarming goed en wel werkt helpt natuurlijk heel goed. Maar natuurlijk tijdens de zomer vind ik zetelventilatie broodnodig met lederen zetels. Rondrijden met een open panoramisch dak, achteruit rijden met achteruitrij camera…  Je kan dus wel zeggen dat ik echt wel fan ben van u. En echt ik bedank u voor deze opties!

Alleen bij sommige snufjes heb ik soms het gevoel dat ze onafgewerkt zijn. Dat ze echt nog serieus wat tweaking nodig hebben. Ik bedoel mr Opel vindt u dat zelf ook niet lastig? Bijvoorbeeld: u staat geparkeerd en natuurlijk dicht tegen de struik, muur,..  Maakt niet uit met jouw koffer zo dicht mogelijk tegen een lage struik, want ja is natuurlijk ook heel ruime auto. En dan schakel je hem in eerste en dan beginnen de sensoren met het nodige irritant geluid af te gaan. Maar de auto staat geschakeld in eerste dus alles wat recht achter mij is kan ik niet raken. Toch? Kijk één simpele oplossing u splitst uw sensoren in gedeeltes. Opzij vooraan, recht vooraan, bon je begrijpt wel wat ik bedoel. Dan gewoon een voorwaarde programmeren, of misschien gewoon een kabeltje versteken? Neen. Als ik fout ben verbeter mij gerust mr Opel.

Mr Opel

Oh en nog iets, soms heb ik echt zin om mijn gps met een koevoet eruit te halen en kapot te slaan op de E19. Ja sorry ervoor, maarja als je al meer dan 10 a 15 minuten in de file staat met stapsvoetsverkeer en dan komt de melding op uw scherm van opgepast binnen zoveel km vertraagd verkeer.. Ja ok, iedereen heeft zijn grenzen mr Opel.

Dus misschien moet je toch maar eens alle snufjes onder de loep nemen.

Met vriendelijke groeten

Ineke