Ik vind het altijd leuk om anderen hun fotodiary te lezen. Want natuurlijk zie je wel wat op Instagram, maar vaak is dit toch maar een kleine greep uit alle foto’s die ik heb genomen. Daarom heb ik ook besloten om er een vaste blogpost van te maken. Nou eigenlijk is de naam wel wat verkeerd, want eigenlijk is het gewoon van woensdag tot zondag. Want helaas heb ik altijd weinig te melden op maandag en dinsdag. :D.

Woensdag

Weekoverzicht-01

Ik had mijzelf verwend door sushi te halen en natuurlijk ook een potje edamame bonen. ’s Avonds ging ik naar de naailes, al voelt het eerder soms als een acupunctuur sessie. Ik had een jurkje mee, waar nog een tunnel moest ingezet worden. Nu nog juist een leuk touwtje zoeken voor erin. En natuurlijk nog een tweelingnaald kopen, zodat ik de mouwen, onderkant en hals kan afwerken.

Weekoverzicht-02

Ik had dus natuurlijk een nieuw projectje nodig om tijdens de les aan te werken, gelukkig had ik nogmaals het patroontje geknipt in een ander stofje. Hier wil ik niet met een touwtje werken, maar met elastiek. Maar dat is voor de volgende les ;).

Weekoverzicht-03

Donderdag

Donderdag was het Star Wars dag!! Natuurlijk heb ik dus iedereen een May the 4th be with you dag gewenst. Wil je weten waar deze dag vandaan komt, lees even hier :).

IMG_3903 2

’s Avonds ging ik met Tristan naar de Delhaize en weer had hij mij liggen!! Elke keer weer heeft hij mij liggen, meneer wilt een karretje en na paar minuten loopt meneer te huppelen in de winkel en de mama loopt erachter incl het karretje.

Weekoverzicht-04

Vrijdag

Weekoverzicht-05

Vrijdagochtend moest ik een foto afprinten voor Emma van mijzelf. Ik deed mijn foldertje open en Emma had meteen deze foto gekozen. “Ooh ja mama toen zat ik in jouw buik. En je was zo mooi!! “Nou kind heeft wel gelijk, helemaal opgeknapt door het Flair team, om daarna op hun cover zelfs te pronken.

Weekoverzicht-06

’s Avonds maakte ik een maaltijd: een vlug wokgerechtje met de nieuwe Devos & Lemmens surtout mild saus. Misschien komt deze wel eens voor in een review artikel ;).

Weekoverzicht-07

Nou Tristan zijn mening over de maaltijd kan je nu wel al raden zeker? Heerlijk om te zien hoe hij echt kan genieten van eten dat hem smaakt.

Zaterdag

Zaterdag ging vriendlief naar de voetbal en ging ik met de kids naar vrienden thuis. Hun dochter was net verwend met nieuw buitenspeelgoed, Tristan en Emma hebben het ook goed uitgetest. Die paal om naar beneden te glijden was helemaal op haar lichaam geschreven ;).  Tristan die controleerde de glijbaan.Weekoverzicht-09

Daarna ging ik EINDELIJK met een vriendin naar de cinema. Namelijk de nieuwe Power Rangers film gaan zien. Een paar keer helaas moeten verzetten. Beide drukke agenda, dat is wat he :D. Maar eindelijk was het zaterdag Morphing time!

Zondag

Zondagochtend aten wij onze zelfgemaakte cocopops. Tristan vond hem overheerlijk zoals je kan zien.

Weekoverzicht-08

En wat deden we overdag? Natuurlijk gingen we naar de speeldag in Mechelen! Oh wat een feest was het terug voor ons allemaal!!

Weekoverzicht-10

En ’s Avonds ging ik uit eten en naar de cinema met vriendlief. We zijn naar Guardians of the Galaxy Volume 2 gaan kijken :D.

Weekoverzicht-11