*stuiter stuiter stuiter*
Ik presenteer jullie mijn allerleerste PLOG. Als je de titel leest zou je een spamload aan foto’s van de kinderen verwachten. Maar helaas was ik niet bij de kinderen in de herfstvakantie. Ik ben eigenlijk zelfs momenteel nog 1.280,26 km verwijderd van mijn gezin, vrienden, iedereen die mij dierbaar is. Waar ben ik dan wel? Wel in Stockholm. Ik heb van dinsdag tem woensdag doorgebracht in het conference center Stockholm massen. Er was een conference ivm software testing.

Eigenlijk vanaf dinsdag tem woensdag heb ik enkel wat daglicht gezien in de ochtend want tegen dat het conference gedaan was, was helaas de zon al onde rgegaan. De zon gaat hier namelijk heel vroeg onder dusja. Vrijdag was mijn dagje vrij want we stegen pas terug op naar België om 8uur ’s avonds. Dus ben ik vrijdag op stap gegaan naar het oude gedeelte van Stockholm.

Helaas heb ik niet zoveel kunnen doen behalve effectief het oude gedeelte een beetje te ontdekken en heb ik ook het Nobelmuseum bezocht. Wel heb ik dus een klein voorproefje gehad van deze prachtige stad.

Stockholm-1

Stockholm-2

Stockholm-3

Stockholm-4

Stockholm

Veel tips kan ik jullie niet geven want ja ik had maar één dag om beetje rond te kijken in de stad. Wel heb ik natuurlijk bezoekje gebracht aan de science fiction bokhandeln. Een 3 verdiepingen vol met leuke boeken, gadgets, gezelschapspellen en meer van dat. Dus zeker een bezoekje brengen aan hun!

Deze sites kan ik trouwens aanraden, staan vol met leuke tips:
livingbythesea
chickslovefood