Vaderdag het is er alweer, altijd zo’n moeilijk process. En eerlijk ik geef toe! Ik shop last minute, plus dat ik ook een persoonlijk iets wil van Tristan. Emma maakt iets op school voor hem. Nou voor te kopen heb ik al wat rondgekeken. Heb wel al idee, morgen zien voor te bestellen, thank joe you god voor fast delivery!! Wat willen geeky vaders voor vaderdag volgens mij:

Breaking bad deurmat

Misschien gaat hij hierdoor meer zijn voeten afkuisen of komt hij wel vrolijker binnen. Je kan maar proberen hé.

Wat willen geeky vaders voor vaderdag Breakin bad

Minion koffiemok

Koffie drinken moet je in stijl doen. Lekker gek doen met de kinderen, dan past deze perfect in de collectie. Op kantoor is het natuurlijk een mok ook dat je meteen ziet en terug kunt vinden in de vaatwas.

Wat willen geeky vaders voor vaderdag Minion

Deadpool sleutelhanger

Een leuke sleutelhanger zodat ze sneller hun sleutels terugvinden in hun diepe zakken. Want geef eerlijk toe met kinderen moet je snel uw sleutels kunnen vinden. Uw handen vol met andere zaken en dan nog de sleutek zoeken.

Wat willen geeky vaders voor vaderdag Deadpool

Harry Potter glas

Ach terwijl je een goed boek leest, dat vraagt soms achter een speciaal glas. Waarom dan niet een glas dat je fantasie helemaal losmaakt? Voor mij persoonlijk zijn de boeken van Harry Potter de meest fantasierijke boeken.

 

Wat willen geeky vaders voor vaderdag Harry Potter

Batman Tshirt

Ach mannen zijn er suckers voor. Peter pan-achtige t-shirts, okay dat kan maar dan wel wat stijlvol. Ik vind t-shirt met een peter pan gehalte leuk als er moeite inzit. Geen afbeelding die op een tshirt geplakt is en geen mooie afwerking.

Wat willen geeky vaders voor vaderdag Batman

Star wars nachtlampen

Laat ze gaan slapen met hun fantasie op volle toeren! Laat je hem een kant kiezen? Of geef je toe en mag hij ook nog een eigen lampje op een andere kamer hebben?

Wat willen geeky vaders voor vaderdag starwars

DIY cadeau

Natuurlijk kan je niet enkel een gekocht cadeau afgeven. Maak ook iets persoonlijk dat je zomaar kan laten pronken in de living. Je kan altijd ideeën opdoen op mijn pinterestbord.

 

Wat geven jullie voor vaderdag? Doen jullie ook iets zelfgemaakt?