Door het lezen van het blogboek had ik al paar doelen opgeschreven ivm mijn blog. Eén van deze doelen is meer persoonlijke artikelen schrijven ook. Want hé misschien willen toch wel een paar de mama achter de blog leren kennen. Helaas was het mij nog niet echt duidelijk hoe ik dit juist zou aanpakken, gisteren kwam ik de leuke tag, de laatste keer tegen op ourhappilyeverafter en ik dacht laten we daarmee beginnen.

Uitgebreid hebt gekookt..

Uhm define uitgebreid? Alles zelfgemaakt zonder iets uit blik te gebruiken? Of echt 3 gangen of meer menu. Eerlijk geen idee. Laatste weken is zo hectisch geweest huis, Tristan & Emma zijn voorbije weken paar keer goed ziek geweest en hadden natuurlijk veel mama liefde nodig toen. Dus ik ga een gokje wagen, vermoedelijk zo’n maandje geleden.

Dacht ik wil nog een baby..

Dit was nog niet zolang geleden, ik heb heel lang met het gevoel rondgelopen dat ik nog een derde kindje wou. Maar eerlijk, ik werk fulltime en niet dichtbij de deur. Ik wil carrière maken en heb nu al soms geen energie meer met twee kinderen. Dus vorige week hebben ik en vriendlief het gesprek gehad en hebben beide besloten dat we het bij onze twee wondertjes gaan houden.

Zo hard hebt gelachen dat je mascara op je kin hing..

Ik droeg geen mascara toen ik draag dat gewoon amper, maar toen ik en vriendin samen met onze kids op terugweg waren van Plopsaland en mevrouw besloot om Emma haar roze vikinghelm en zwaard te gebruiken en te zwaaien naar onze medefilerijders. Sommige reactie waren echt goud waard. Het lachen was zo erg dat ik echt keelpijn had erna.

Huilde…

Ik huil niet vaak, door mijn niet zo rooskleurig leven heb ik helaas een olifantenhuid gekweekt. Maar toen 8weken geleden mijn schoonvader te horen kreeg dat hij longkanker heeft, mja in de auto op weg naar het werk heb ik de tranen even laten vloeien. Zonder dat mijn vriend het zag, zonder dat kinderen het zagen, überhaupt zonder dat iemand het zag.

Veel te veel geld hebt uitgegeven…

Een maandje geleden, Tristan had vriendlief zijn bril kapot gemaakt. Dus mocht hij naar brillenwinkel en natuurlijk bij controle van zijn ogen kwamen ze tot de conclusie dat zijn zicht is verslechterd. Dus nieuwe bril, terwijl ook zonnebril op sterkte en om het compleet te maken terwijl we moesten wachten ben ik even een nieuwe iphone gaan halen. Mijn vorige was redelijk stuk.

Je kind je ontroerde…

Deze ochtend, Tristan heeft heel veel last van zijn 4 doorkomende kiezen en lag op de zetel te jammeren. Emma ging naast hem zitten en begon over zijn rugje te wrijven terwijl ze hem suste. Het was zo een vertederend zicht.

Dronken was…

Vorig weekend, kinderen waren niet thuis en ik had een nieuwe gin gekregen. Heel zacht van smaak maar damn die kwam wel aan na 2 glazen.

Heel hard hebt gezongen…

Elke ochtend en elke avond als ik op terugweg ben naar huis zing ik luidkeels mee in de auto. Mijn excuses voor de mensen die rondom mij in de file staan en mijn kattengejank moeten aanhoren.

Gesport hebt…

Telt wandelen ook? Zo ja elke middag doen we met de collega’s een wandeltochtje.

Hebt gelogen…

Gisterenavond, een klein leugentje maar kon echt niet naar iemand toe omdat ik de energie niet had en mijn huishouden ook gedaan moest worden.

Dat was mijn eerste tag, zal zeker niet mijn laatste tag zijn.